Тя е една изключителна жена, един невероятен режисьор, един добър човек. Творецът, който е с фестивала „Сцена на кръстопът” от самото му създаване. Нека я аплодираме!

С тези думи директорът на Драматичния театър и домакин на фестивала „Сцена на кръстопът” Кръстю Кръстев покани директора на Малък градски театър „Зад канала” и забележителен театрален режисьор Бина Харалампиева.

Тя бе отличена с големия приз на „Сцената” за приноса си към фестивала и по повод юбилея си.

Обичаме те и ти се радваме, този приз е най-малкото, което можем да направим за теб, каза Кръстю Кръстев и ѝ връчи пластиката на фестивала.

След бурните овации на публиката, Харалампиева отправи думи на благодарност към фестивала, към града и към зрителите: „Обичам този фестивал. Невероятно много обичам този град и този театър. Винаги когато с колегите се готвим за гостуване тук, е радваме. Всички казват: „Отиваме в Пловдив, където ни предстои среща с една от най-невероятните публики.”

После Бина Харалампиева повери случването на театралната магия в ръцете на артистите от спектакъла „Пияните”  - представление от програмата на ръководения от нея Малък градски театър „Зад канала”.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: [email protected]; [email protected]


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…