Шестата книга на автора обещава да се превърне в бестселър, благодарение на конкретните тактики и стратегии, които според автора ще накарат всеки да забрави за бездействието. Тя излиза на пазара през февруари и ще се казва „Започни преди да си готов: как да спрем да отлагаме и да започнем да действаме“. 

 

Книгата е за всеки, който иска да постигне повече, да се научи да взема решения, без да отлага, но страхът и притеснението го спират. В нея читателят ще намери успешната японска система за напредък Кайзен. Това е философия за живота и работата, в центъра на която стои стремежът към непрекъснато и безкрайно подобряване.  

 

В книгата ще се намерят отговори на въпросите - кои са нещата, които спират действието; каква е разликата между ограничаващи и вдъхновяващи вярвания; кои са четирите думи, които винаги ни провалят; каква е зависимостта между мотивация и действие; как можем да превърнем стреса в растеж и как да използваме страха за постигане на целите си; дори как да използваме негативната нагласа и критиката към нас, за да постигнем успех?

 

Още полезни умения, които книгата обещава да даде на читателите си, са правилното балансиране на времето чрез система на управление, съдържаща четири нива, както и тактики какво да правим, когато времето не достига. 

 

„Започни преди да си готов: как да спрем да отлагаме и да започнем да действаме“ ще научи на четирите нива на компетентност във всяко едно ново умение, както и ще зададе ясна граница между понятията заетост и продуктивност.

 

Чрез примери от собствения си живот, както и истории на други успешни хора, авторът ще даде правилната насока на хората, намиращи се на кръстопът в живота си. Основната цел на книгата се крие в заглавието – хората да се научат да действат сега, да не чакат правилния момент, а сами да го създават.

 

Юли Тонкин е популярен мотиватор у нас и още - писател, предприемач, инвеститор. Той е създател и водещ на най-голямото събитие за личностно развитие в България – "НЕсеминарът", което преди няколко седмици, дори онлайн, отново събра българи от цял свят, желаещи да намерят правилната мотивация и да реализират мечтите си. Автор е на бестселърите „Нечовекът“, „Ново начало“, „проДАВАЙ“, „Тайните на щастлива връзка“ и „Щастие. Изкуството да бъдем достатъчни“. 

 

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…