Най-голямата платформа за доброволчество у нас - TimeHeroes, връчи своите призове на доброволци, организатори, компании и журналисти

С изненадващи обаждания, излъчени в ефира на БГ Радио на 20 и 21 март, най-голямата платформа за доброволчество в България – TimeHeroes.org, обяви кои са отличените в годишните награди "Героите".

Престижните призове бяха раздадени за хора и организации с изключителен принос за развитието на доброволческата култура в България. Журито на наградите мина през трудния избор от общо 211 номинации, за да стигне до решението да раздаде 22 приза.

“С награди "Героите" за четвърта година отдаваме благодарност на много от смелите хора, които ни носят надежда и ни показват колко е важно да бъдем заедно. Героите, които действат, които не чакат, за които да помагаш не е нищо извънредно. И преди, и сега. Искрено се надяваме, макар и по-различен начин, че сме успели да предадем вълнението и огромната емоция, които церемонията по раздаването на призовете носи, както и да отдадем признание на всички заслужили. Благодарим - и на тези, които бяха наградени, и на всички номинирани. За нас е чест! Нямаме търпение за следващите ви добри дела!”

Сред отличените тази година са всички доброволци към Планинската спасителна служба; застаналите на първа линия в COVID-отделения Мирослава Попова и Тихомира Методиева-Тихич; Светла Паркър и Ан Грифин за инициативата си за доставка на топъл обяд на медици в разгара на пандемията; както и Стефания Георгиева и Иван-Александър Иванов за проекта си “Остави се да си Воден”.

Наградени бяха още Федерация на природозащитни сдружения “Зелени Балкани” за техния Спасителен център за диви животни, както и Фондация „Асоциация Анимус“ за горещите телефонни линии за жертви на насилие по време на пандемията.

Статуетки взеха още и Hewlett Packard Enterprise за цялостната доброволческа политика на компанията, магазини Стената за малък бизнес с голямо сърце, а също така и журналистът Юлиана Методиева за сайта Marginalia.

Журито на наградите беше в състав Петя Кокудева, писател и журналист, Красимира Величкова, Българския дарителски форум, Александър Куманов, Форум Ключ, Силвия Великова, БНР, както и членове на екипа на TimeHeroes.

На awards.timeheroes.org можете да прочетете историите на всички, които получиха престижните призове в "Героите"2020.

До 27 декември всеки можеше да номинира доброволци, неправителствени организации, компании, журналисти и други за конкретни техни действия в сферата на доброволчеството в периода май 2019 - декември 2020 г.

Патрон на "Героите" е Фондация “Америка за България”. Основен партньор на награждаването е БГ Радио. Организационен партньор е B2N, a визуалната идентичност - на Noble Graphics.

 

Image Gallery

View the embedded image gallery online at:
https://kapana.bg/litza/item/16412-22-%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD-%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD-%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD-%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD-%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD-%EF%BF%BD%EF%BF%BD-%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD-%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD-%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD-%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD-%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD-%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD#sigProIda8e51bb0fe

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…