Предаването „Молескин“ по Радио Пловдив продължава да среща слушателите си с някои от лицата на кампанията Stay True People, която разказва историите на 10 креативни млади хора. След като в предаването гостува вече оперната певица Мила Михова, сега любимата си музика ще представи друга певица – този път от сферата на поп, джаз и електронната музика. Това е изключително талантливата Рейчъл Роу. 

Рейчъл е дъщеря на друга известна българска певица – Камелия Тодорова и както се подразбира, музиката е в кръвта й. Освен с характерния си глас и музика Рейчъл е разпознаваема и като автор на музика за други музиканти, сред които Рут Колева, Маги Джаванарова, Мария Илиева, Сантра и Любо Киров. 

Тази седмица в „Молескин“ Рейчъл ще разкаже за любовта си към музиката и ще предложи на слушателите едно изключително разнообразно и пълно с неочаквани обрати пътешествие през различни жанрове и страни. Тазседмичният брой на „Молескин“ е специален и поради друга причина – в предаването своята радио премиера ще има новата песен на Рейчъл Роу - Sparks. 

Не пропускайте „Молескин“ днес от 17 часа по Радио Пловдив. Повторението на предаването ще бъде в неделя от 19 часа, а всички броеве можете да чуете на страницата на „Молескин“ в Mixcloud (https://www.mixcloud.com/Moleskin/).

 

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…