TotalSport се превърна в кухня за официалната вечеря на EMPATHEAST

Гостите на партито сами приготвиха своята вечеря

Какъв по-хубав начин да завършиш работната седмица от това да се събереш с приятели на вечеря? Явно да се събереш с непознати на вечеря. От EMPATHEAST отправиха едно страхотно предизвикателство на всички събрали се снощи в TotalSport. Още на входа посрещаха с думите „Вие сте сърце“ или „Вие сте зелено“ – всякакви форми и цветове, а гостите гледаха недоумяващо. Идеята беше не всеки да седне до дружката, с която е дошъл, а да се озове на маса с напълно непознати и да общува. До тук сравнително лесно, знаейки, че артаджийте са си комуникативни и усмихнати, но истинският шок дойде с вечерята. По-точно с нейното приготвяне, тъй като всяка маса трябваше да си се погрижи сама за себе си. Продуктите бяха на лице, нужните печки и тигани и очевадно глада на всички. За да могат да работят по-лесно им бяха дадени 20 минути да си направят салата и да залъжат глада, а чак след това да си приготвят основното ястие. Това беше една страхотна демонстрация за това, какво е да си предприемач. Заобиколен си от непознати, с които трябва да общуваш. Трябва да работите в екип ако искате да се получи нещо хубаво. Да пренебрегнеш някой свой каприз в името на нечий друг. Сърдити нямаше – на една маса стояха журналисти, чуждестранни лектори,директори на фондации и просто арт фенове, но всички ЗАЕДНО успяха да си направят не само една хубава вечеря, но и една незабравима нощ.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…