Дзиенджъ е изкуството да изразяваш хартия със специален нож по такъв начин, че да те оставя без дъх. То съществува вече 2 000 години и произлиза от далечен Китай. В днешно време все по-рядко могат да се срещнат фенове на този занаят, но те все още съществуват! Сузи Тейлър е успяла да усвои магията на дзиенджъ до съвършенство. Творбите ѝ се въртят основно около подробни интерпретации на народното творчество, физически или флорални теми. 

Обичам да работя по този начин, това е пълно поглъщане и можеш да се загубиш в него за часове, споделя самата Сузи.  Представяме ви част от творбите ѝ и дано те ви вдъхновят да се опитате да направите нещо подобно!

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…