Представете си, че четете любимата си книга. А сега героите в нея. Как биха изглеждали те, ако се опитваха да избягат от затвореното пространство между кориците? 

За да ни покаже своя поглед над бягството на литературните герои, Олена Мисник създава реалистични книгоразделители на едни от любимите книжни герои, по-точно на техните крака. Така, ползвайки подобен книгоразделител, за да обозначите четивото си, всъщност виждате пръстите на един от персонажите, който сякаш е приклещен между страниците, а крайниците му стърчат сякаш да покажат, че него го има и е съвсем реален.

Олена е украинка и ако не ви се пътува до там, само за да се сдобиете с един от уникалните книгоразделители, можете да го направите чрез MyBookMark, където ще откриете произведенията на нейната работа.

1 comment

  • Comment Link Христо Христо Юни 04, 2015

    Така и не намерих от къде да си взема такива. Обиколих два пъти Капана и нищо. Ако някой може да ме насочи към магазина или от къде да си поръчам, моля да ме информира. Благодаря!

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…