Котките са едни от любимите домашни любимци. Макар и хората често да се делят на кучелюбци и котколюбци, то всеки изпада в умиление, когато някое котенце го погледне с големите си очи през мустачките. Котките мъркат, галят се в теб и обичат да ги гушкаш (говорим за нормалните котки). Но все пак много хора вярват, че това е дясната ръка на Сатаната, което за някои от косматите ни приятели не е вярно, тъй като са самия Сатана. Даваме ви няколко точки, които е препоръчително да следвате, за да разберете дали котката ви се опитва да ви убие.

1.    Мачка ви.
Вие си лежите, а тя се качва върху вас и започва да ви мачка я корем, я ръка, я крак. Мислите го за мило и приятно, тъй като се усеща като масаж? Да, ама не. Реално котката ви опипва, за да разбере кои са слабите ви места.

2.    Крие се на тъмни места и ви наблюдава.
Това, че вие сте я видели сега, не означава, че тя не го прави постоянно. Важно е да разбереш всичко за жертвата си преди да я нападнеш, така че проверявайте си гардероба преди да заспите.

3.    Твърде много си рови в пясъка.
Искам да кажа – наистина прекалява! Не говорим само след като си свърши работата в котешката си тоалетна, а постоянно. Това всъщност е суха тренировка за създаването на гроба ви.

4.    Спи върху всякакъв вид електроника.
Лаптоп, телефон – всичко, което ви дава достъп до света, бива задръстено с косми и евентуално спира да работи. Случайност? Не мисля.

5.    Гледате се без да мигате.
Ако попаднете в нещо подопбно с котката си, НЕДЕЙТЕ ДА ОТВРЪЩАТЕ ПОГЛЕД ОТ НЕЯ! Ако дори за секунда погледнете настрани или мигнете, ще ѝ покажете, че сте слаб и най-вероятно ще последва нападение от нейна страна.

6.    Изтича със скоростта на светлината от всяка стая, в която вие влизате.
Това всъщност е провален опит за убийството ви.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…