Когато имаш силно развито въображение и в мислите си никога не си сам, то обикновено си личи. 

Някои хора крият в съзнанието си цели светове, които успяват да ни представят по един или друг начин. Такъв е и случаят на Александър Дженсън. Той е швед и не уникално талантлив. Съвсем случайно попаднах на неговия профил в Deviantart  и това беше любов от първо изображение. Търсих, рових се и продължавам да търся по-подробна информация, но единственото, което откривам е онзи приказен и магичен свят, който той представя чрез дигитални 2D и 3D изображения.

Основен и задължително присъстващ елемент в работата му е природата, която сякаш е изскочила от книжка с приказки или може би Дженсън е вдъхновен от такива. Небето му често е мрачно и тъмно или мъгливо, контрастиращо на цветните основни фигури. И без да ви губя повече времето с неумели анализи на изображенията му, вижте някои от тях.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…