Талантът на някои творци надхвърля всички граници. Те рисува с всякакви материали: масло, акрил, въглен, химикалка или молив, а работата им е толкова съвършена, че по-скоро бихте я помислили за фотография. Упоритостта и таланта на авторите прави тяхната работа нещо повече от фотокопия.  Ще ви покажем 15 художници, гледа работата, която буквално не можеше да повярва на очите си.

Диего Фацио

Диего работи като мастилено-струен принтер, като започва да рисува от края на листа. Основно използва молив и въглен. За да създадете портрета, който виждате, художника е прекарал 200 часа в упорита работа.

Oмар Ортиз

Нивото на предаване на цветове и нюанси е  толкова високо, че се превръща в негова запазена марка. Omar, с обичайната си лаконичност, предава всички фини извивки и линии, показващи грациозната красота на тялото от всички ъгли.

Грегъри Тилкър

Тилкър пише своите "черни" картини с помощта на акварели и маслени бои. Вижте снимки от Григорий – те припомнят пътуването с кола в един студен дъждовен ден.

Рут Тайсън

Британската художничка Рут Тайсън, подобно на много от колегите си, няма художественото образование, но има един оригинален начин за изпълнение на работата си. Тя рисува акварели и графитни моливи, но понякога ползва и боя.

Рoоберто Бернарди

Трудно е да се повярва, че "сладъките" натюрморти на Роберто Бернарди не са заснети от камера. Всеки натюрморт е нарисуван с невероятна прецизност – чудесно можете да видите отраженията върху гланцирана повърхност на масата, гънки и отблясъци.

Робин Елей

Лондонският художник създава мащабни реалистични картини с маслени бои. В тази колекция от картини, художникът деликатно "скрива" голотата на човешки тела посредством прозрачен филм.

Готфрид Хелнваян

В своите произведения Хелнваян използва предимно акварели. Той работи като чертожник, фотограф, скулптор и художник, разкривайки всички страни на таланта си.

Винсeнт Фатаузо

Произведения на известния австралийски художник Винсент Фатаузо са изложени по целия свят. Портрет на Хийт Леджър е стздаден няколко седмици преди смъртта на актьора.

Kaмалки Лауреано

Kaмалки Лауреано - доминикански талантлив художник. Той прилага техниката на писане с акрилни бои върху платно. За него работата не е просто имитация на фотографията, а имитацията на живот, споделя.

Пол Кеди

Единственият инструмент на автора - молив. Оказва се,че е достатъчно, за да се предадат точно всички линиии, бръчки, или емоции. Н е необходимо да се съмнявате в гения на автора.

Toмас Арвид

Томас няма никакво образование. Той е придобил господство над собствената си система за образование, художникът си е дал обет предмет на работата му да бъде виното. Тй създаде "Winery Thomas Арвид" - серия от работи с изображения на бутилки, тапи, тирбушони и чаши с пенливи напитки.

Браян Дъри

Американският художник завършва през 2007 г., в Нюйоркската академия на изкуствата, и оттогава работи в жанра на реализъма. Носител на много престижни награди в Европа и САЩ, Drury се съсредоточава върху биологичното качеството на кожата и показва човешката страна на тази от нас, които така че често се опитват да скрият недостатъците си.

Игал Озири

Игал невероятно точно предава играта на светлината и сенките, отблясъците от предметите и слънцето, което създава илюзията за майсторски фотографии.

Танер Туселян

Famous е турска художничка, която се занимава с живопис в стила на хиперреализма и е специализирана в възпроизвеждане на снимките. За работата си тя използва предимно акрил.

Aндрю Tолбет

Известният художник Андрей Tолбет се занимава с рисуване от 15 години, а от 2002 г. насам изкарва прехраната си единствено със собствени творби. Невероятният реализъм и ярките цветове са негов характерен стил и това е една от най-разпознаваемите му черти. Това поставя художника на челни позиции по продажби.

 

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…