Фасадните терористи посегнаха дори на онези, от които би следвало да взимат пример и да се учат- графитите на майсторите в уличното изкуство. Тийнове вандалстваха върху рисунките в подлеза на Баня старинна и се изгавриха с почтения труд на момчетата и момичетата, изкарали близо 48 часа със спрейове в ръце, за да разкрасят съоръжението в рамките на първия за града Стрийт Арт Фест. Нямаме думи. Причината да се включваме в подобни инициативи е именно такава- да се опитваме да възпитаваме към креативност, към красота, а не към разрушение и загрозяване на градската среда. Хората, които са направили това, нямат нищо общо със стрийт културата, с графити арта, те са чиста проба хулигани, коментираха участници в събитието от преди две години.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…