Цветя и пауни се появяват от разноцветни сапуни

Едва ли сте чували до този момент името на Даниеле Бареси. Той е на 26 години, от Италия и от ранна детска възраст се занимава с дърворезба. Започнал е да се занимава с обработката на дърво едва 7-годишен и разказва, че това го е карало да се чувства спокоен.

„Когато длетото ми се докосне до дървото, сърцето и душата ми се свързват директно, а мозъкът ми сякаш им се подчинява и така започва при мен процесът на работа“, разказва Даниеле. Дърворезбата е трудоемко занимание, а освен това, творбите се предлагат на сравнително високи цени. Така младият италианец решил да направи експеримент не само със себе си, но и с хората около него, започвайки да твори скулптори от сапун.

Бареси изобразява най-различни фигури – на цветя, животни и маски, а прецизната му ръка не трепва. Представяме ви част от творчеството на Даниеле. Също така можете да следите работата му във фейсбук и истраграм.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…