Една от най-значимите арт колаборации в историята на АBSOLUT ще бъде показана за първи път в света на събитието във Военния клуб в Пловдив

Военният клуб в Пловдив ще отвори за пръв път врати за клубно събитие по повод десетгодишния юбилей на едно от най-големите културни събития в страната – НОЩ/ Пловдив, и световната предпремиера на най-важната арт колаборация в историята на ABSOLUT. Това ще се случи на 12 септември, петък, след полунощ. АBSOLUT Factory партито ще предложи качествена музикална програма със специални гости Charlie Smooth oт Берлин, Clipper oт Disco Comrades и пловдивския колектив Мелформатор. На него за първи път в света ще бъде представен може би най-знаковият проект на култовата марка с един от най-иконичните артисти на 20 век.

АBSOLUT Factory ще бъде и парти кулминацията на юбилейната Нощ на музеите и галериите в Пловдив, която тази година включва над 120 събития в пет фестивални програми и очаква повече от 60 000 гости от цялата страна. Освен редица предизвикателства за гостите и голямата премиера от ABSOLUT, организаторите са подготвили и качествена музикална селекция за посетителите на Нощта.

Набиращият все повече скорост пловдивски колектив от аудио-визуални артисти и DJ-и Мелформатор ще даде тон на ABSOLUT Factory със запомнящи се аудио-визуални интерпретации в реално време, вдъхновени от електронната музика. Друг любим на софийската публика музикален артист – Clipper oт Disco Comrades ще пуска разнообразна смесица от най-различни стилове и препратки към 70-те и 80-те - electro, cosmic, disco, italo, balearicа, new beat. Oт меката на електроната музика - Берлин, специален гост на ABSOLUT Factory ще е Charlie Smooth, познат от партитата Get Dееp в един от най-уважаваните берлински клубове ://about blank и казва, че стиловете нямат значение за него и може да свири джаз, соул, фънк, диско, Детройт техно, Чикаго хаус или итало диско, в зависимост от това как чувства мястото, настроението и хората, но никога не пуска песен, в чийто текст не вярва.
След пловдивската предпремиера, новата бутилка - резултат от най-голямата арт колаборация на ABSOLUT, ще бъде официално представена и в София със запомнящо се парти в началото на октомври.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…