Най-големият български спектакъл „Мистерията Еньовден“ ще направи своя дебют това лято и на открита сцена. Първото изиграване ще бъде в Античен театър Пловдив на 30 май 2014 година. Началото ще бъде дадено точно в 21:00 часа, а билети може да намерите в мрежата на TicketPro и Eventim на цени от 20 до 50 лева.

„Изключително съм развълнувана от факта, че мащабният ни проект „Мистерията Еньовден“ ще бъде видян и от пловдивската публика. Решихме неговото изиграване да се случи именно в началото на лятото и да бъде изигран за първи път под открито небе“, коментира Нешка Робева.

Малко преди да стъпи на сцената на Античния театър, публиката ще има възможност да види за последен път спектакъла в София на 8, 9 и 10 април в зала 1 на Национален дворец на културата. Представлението ще ви върне към традициите, ще ви потопи в изяществото и красотата на танца, допълнени с вълшебните гласове на Деси Добрева и Валерия Момчилова – Мона, хард рок звученето на Звездомир Керемидчиев – Звезди, рап музика, представена от „Хората от гетото“ и прекрасното изпълнение на кавал от Костадин Генчев. Мистериозното ще бъде допълнено от запомнящия се глас на големия български актьор Васил Михайлов.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…