Какъв по-хубав начин да посрещнеш Малкия Петък от това да идеш на първия от години насам блус фест? Няма такъв! Блусът взе властта в Конюшните на царя снощи. Първоначално по план трябваше три от водещите в жанра банди в България да излязат на сцената на, но поради ангажименти на Веселин Веселинов-Еко, Tube Hedzzz отсъстваха от представлението.

Рокаджии от всички поколения бяха препълнили бара. Бебета, хлапета, бащи, майки и дядовци се радваха на фестивала под звездите, танцуваха и припяваха заедно с бандите. Пред сцената се скупчиха и мното столичани, дошли специално за паметната вечер в сърцето на Стария град. Публиката изпи цялата налична бира – нито бутилки, нито наливна ни остана, смееха се зад бара бармани и сервитьори. С такъв успех и позитивно настроени майни и столичани задружно взеха решението, че това трябва да се превърне в традиция – всяка година блус фест в Конюшните!

Сред същата тази публика беше и небезизвестният пловдивски бард Див Козел – Краси Йорданов. Той нахлу в Конюшните с два повода – доотпразнува 47-ия си рожден ден като част от феновете на блус бандите, но и обясни на всеослушание, че ще се жени! Сватбата ще бъде през сптември и то не къде да е, ами в самите Конюшни на царя.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…