След месеци тренировки и усилена подготовка, танцьорите от трупата на Нешка Робева и музикантите от „Мистерията Еньовден“ няма да успеят да зарадват пловдивската си публика. Лошото време проваля шестото и финално изиграване на сцена на единствения български спектакъл, събрал 10 000 българи за едно представление.
Гостуването на най-грандиозния и мащабен спектакъл „Мистерията Еньовден,“ обявен за 4 септември в Пловдив, се отменя окончателно. Причината е в лошите метеорологични условия, потвърдени за дата на шоуто от Националния институт по метеорология и хидрология към БАН. За място на представлението бе предвиден Античен театър Пловдив, но за съжаление прогнозата за времето ще попречи на неговата реализацията на открито. За датата на спектакъла се очакват валежи, понижения на температурите и значителната облачност, за които метеоролозите сигнализират още от първите дни на месец септември.
Всички закупени билети могат да бъдат върнати след 15 септември 2014 г., а заплатените суми възстановени, съобщиха организаторите на „Мистерията“. За улеснение на всички, закупили билет за спектакъла, не се фиксира крайна дата за възстановяване на парите за шоуто. Те могат да бъдат върнати в обектите от мрежите на TicketPro и Eventim.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…