Поне веднъж да бъдеш това, което всъщност не си...

Какво е по-хубаво от петък вечер? Петък вечер да съвпада с Хелоуийн! Всеки бар има програма, а ти можеш да се маскираш по такъв начин, че дори собствените ти родители да не те познаят. Това, вярвате или не, прави купона още по-страшен. Всеки влиза във филма на костюма си и хора по Главната вият към Луната, Алиса ти прави коктейли зад бара, а два черни ангела вървят, хванати ръка за ръка. Маската ти дава смелостта да танцуваш така, както никога, да излезеш да пееш на караоке, да заговориш красивото момиче на бара и поне веднъж в годината да бъдеш това, което всъщност не си.
А вчера повечето бяха заложили на мъртвешкото излъчване и литрите изкуствена кръв по дрехите. Еротичните котенца/камериерки/медицински сестри/учителки/ученички  бяха сведени до минимум, което се оказа и главна тема за разговор в повечето компании. Дали празникът ще си се върне в автентичния страшен вид, или просто младежите заради студа си бяха сложили повече дрехи, не се знае, но едно е сигурно – беше страшно! Кръг към Ада създадоха момчетата, въртящи огън до Капана. Точно в 24:00 те започнаха своето шоу и успяха да съберат близо сто човека публика на паветата и предоставяха огъня на всеки, който иска да види какво е да си толкова близо до пламъка. Разбира се, не всеки беше отдал времето и желанието да се маскира, така че един голям процент си бяха облечени просто като за петък вечер, но пък ако дръзнеш да ги питаш като какво са облечени, отговорът беше почти един и същ на всички: Ще се маскирам като мотика!

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…