Пловдив е красив град, затова не е изненадващо, че много места под тепетата са особено предразполагащи за любов

Вярно е, че за влюбените дори и най-невзрачните места могат да бъдат романтични, стига да са заедно. И все пак обстановката е важна. Пловдив е красив град, затова не е изненадващо, че много места под тепетата са особено предразполагащи за любов. Няма нищо лошо в класиките за среща като вечеря в хубав ресторант, такива в Пловдив има много, или кино, но ако искате да разнообразите любовния си живот или да впечатлите с интересен избор за първа среща, вижте подбора на пловдивския гид lostinplovdiv.com за романтични места в древния град.

Пловдив е известен като града на седемте тепета, така че е естествено да започнем с тях. Очевидният избор тук е Трихълмието. Една разходка по стръмните павирани улички на Стария град покрай красивите възрожденски къщи ще ви отведе в едно друго време. Завършете разходката с питие на върха на някое от трите тепета. Магическата гледка и хладният бриз със сигурност ще ви предразположат към гушкане.

Ако вие и половинката ви пък сте по-спортни натури, чудесен избор са Младежкият хълм и Бунарджика. Движението ще отдели ендорфини в тялото ви и ще ви накара да се чувствате още по-щастливи, а ако успеете да стигнете върха ще бъдете възнаградени с красива гледка и усещане за удовлетвореност от преодоляното предизвикателсство.

Целият текст може да видите в Lost in Plovdiv.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: [email protected]; [email protected]


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…