Shake that ХЪЛМ - Пловдив Заедно - 4, 5, 6 Септември, на поляната под Младежкия хълм

=ВХОД СВОБОДЕН=

\\--- Shake that Хълм ---//

Хайде Пловдив, да разтърсим ЗАЕДНО полянките и горичките нa Младежкия Хълм на 4, 5 и 6-ти Септември! На фестивала ще чуем и видим едни от най-добрите съвременни изпълнители на балканската сцена. По случай националния празник и празник на Пловдив - 6ти Септември, подготвяме взривоопасна програма с много метален звук!

Представяме ви една малка част от изпълнителите, които ще чуем по време на фестивала:

Петък - 04.09

От 19:00

Оратница (Live Band)

Balkansky (DJ Set)

DJ Skill (DJ Set)

група N.Е.

 

Събота - 05.09

Acoustic Corporation (Live Band) 

Bourbon Street (Live Band)

Муфта (Live Band)

PikeBass (dj set)

Ultra fuels & Torazame Tasuu (Live Band )

Nearly Dog (dj set)

Petko Gochev (dj set)

Vanina (dj set)

Shaka (dj set)

Илко Биров (Live)

 

Неделя - 06.09

Fluid Underground (Live Band) (SR) 

Nameless Day Ritual (Live Band)

GABANA (Live Band)

... и още много други, които ще добавяме непрекъснато :)

В трите дни ще станем част от 72-часова музикална и развлекателна програма, ще чуем повече от 6 музикални стила, представени на нашите сцени. Ще танцуваме под съвременни етно ритми, фюжън, реге-фънк-джаз, алтернативен рок. По време на фестивала ще наблюдаваме невиждано явление – още едно доказателство, че Пловдив е ЗАЕДНО! Със свои зони, изградени в специфичния им дух, знаковите заведения на града се включват и ще приютят всички нас, за да задоволят и най-претенциозните вкусове.

И нали сме айляци, ще имаме всичко нужно за почивката през съботния ден, ще има и кой да занимава децата с образователни работилници и различни физически активности. На поляната ще имаме всичко нужно за да прекараме готино уикенда заедно с любимите хора. Докато едни си почиват на поляната или в хамачената градина през деня, други ще се радват на културни и развлекателни пърформанси за малки и големи, като Yoga Fly от WoW Sport, Скейт Зона От PharSide, Театър, Slackline, Капоера, Канго джъмп от Kangoo Club Radost Plovdiv, хамачена градина от Айляк Хамак, танцови работилници от Casa de Baile, кино, детски работилници, демонстрации от Дайдо Кан Доджо, изложба на артистите от opusУм! В играта ще и много други. Всичко това е за Пловдив - за Вас Хора, за да сме ЗАЕДНО! Да направим града все по-привлекателно място, с прекрасните му дадености за Бичене на АЙЛЯК и да отпразнуваме Заедно Съединението!

Shake That ХЪЛМ е инициатива на Alter-Native Project и е част от програмата на Инкубатор за общодостъпен културен календар 2014-2020 и в подкрепа на Пловдив - Европейска столица на културата 2019!

ВХОД СВОБОДЕН !

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…