Монтираха седалките и полилеите, завършиха и декорацията на големия салон

Предстоят 72-часови проби на съоръженията

Ремонтът на пловдивския театър е на финалната права. Няма и помен от онова, което големия салон и сцената представляваха само преди малко повече от половин година. Саждите и въглените отстъпиха най-накрая пред блясъка на напълно реставрираните декоративни детайли на Светая Светих за театралите. Храмът на Мелпомена под тепетата вече почти е готов да посрещне първите си представления и публика. Монтирани са дори чисто новите супер удобни сини седалки, както и импозантните полилеи в салона и коридорите.

Предстоят ни вече дребни неща. Следва едно хубаво почистване, тъй като все още е много запрашено. После синхронизиране. След празниците ще има 72-часови проби на съоръженията. Мисля, че всички ще бъдем доволни от резултатите от ремонта- и ние, театралите, и най-вече зрителите, коментира пред Капана.бг и Под тепето директорът на Драмата Кръстю Кръстев.  

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…