МОНТИ ПАЙТЪН Live (предимно) и на живо с всички живи (предимно) разпоредители (‘96+) на Дома на киното

На 31 юли от 19.00 ч. в Дома на киното ще излъчи премиерно за България уникалното (само веднъж на 33 години!) шоу на Монти Пайтън - МОНТИ ПАЙТЪН Live (предимно).

На премиерата ще съберат (предимно) всички разпоредители от заветната 1996 г, когато се проведе Монти Пайтън Фест. Те не само ще скъсат брутално и безапелационно (предимно) билетите на гостите на Дома на киното, но и преди прожекцията ще изпеят фалшиво (предимно) култовата песен от финала на „Животът на Брайън” - Always Look on the Bright Side of Life ...( „Гледай на живота от светлата му страна”).

Всичко това нямаше да се случи, ако през май 1996 година разпоредителите на Дома на киното не бяха видели жив и на живо (предимно)  Тери Джоунс.
 
31 юли - 19.00 ч. - в Дома на киното
В посещението влиза и уникалният (предимно) превод на шоуто, с концептуалното решение на научния изследовател на всичко за зайците – Светлана Комогорова – Кома, с/без китара.

Входът е платен (предимно)!

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…