Два извънредни дни на „Филмови нощи във Филипополис“ предвиждат организаторите на събитието. Поради големия интерес в понеделник (4 август) и вторник (5 август) от 21:10 часа зрителите ще имат възможност да гледат отново филма на Ники Илиев ЖИВИ ЛЕГЕНДИ. В понеделник от 23:30 извънредно ще бъде показан и НА РИМ С ЛЮБОВ на Уди Алън.

Програмата на кинопанорамата в днешния ден /30 юли сряда/ предлага две интересни заглавия.
От 21.10 часа е прожекцията на ЛЮБОВ И ПОДОЗРЕНИЕ с участието на Робърт Патинсън, Джеймс Франко, Робърт Дауни-младши и други.
Пет истории, които разкриват пълната палитра на любовта, от най-красивите ѝ
и ярки цветове до най-мрачните и потискащи тонове. Една история за живота на група младежи, които установяват, че трябва постоянно да воюват, за да спечелят битката с любовта.

От 23.30 часа можете да пътешествате С ТРАБАНТ ИЗ АФРИКА. Да пътуваш 20 хил. км. в най-евтината кола на света през най-бедния континент – защо не? Това предизвикателство за пътешественици показва, че всичко е въпрос на големи мечти и здравословно пренебрегване на невъзможното.
Без резервни превозни средства и гаранции за щастлив край – само с два трабанта с двутактови двигатели, едно изпълнено с приключения пътуване от Либия до нос Добра Надежда.
 
Цените на билетите са 5 и 4 лв

ОНЛАЙН РЕЗЕРВАЦИИ И ПРОДАЖБИ НА БИЛЕТИ на BOXOFFICE.BG в категорията кино.Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…