В края на месец октомври ни очаква интересна лекция и дебат на тема как всекидневните ни дребни решения водят до глобални изменения. Защо е важно изделията, които ползваме, да са безвредни за нас и природата и защо цикълът на проектиране, производство, употреба и рециклиране трябва да бъде екологично съобразен?

Лектор е Красимир Мандаджиев – главен дизайнер на „Валинор” и създател на уникална серия нетоксични дивани – Green Sofas. Домакини на събитието са мебелен салон „Галеро” и производителят на мека мебел „Валинор”, чиято цел е да запознаят повече хора с идеята за потребление на устойчиви продукти, безвредни за хората и природата.

Ето и събитието във Фейсбук: https://www.facebook.com/events/805227579536460/
30 октомври, 19:00 часа,
Мебелен салон Галеро,
гр. Пловдив, ул. „Екзарх Йосиф” 16

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…