Кольо Карамфилов, Добри Тонев и Недялко Славов в центъра на две събития

На 3-ти декември три емблематични имена за духа и културата на Пловдив – Добромир Тонев, Кольо Карамфилов и Недялко Славов ще бъдат в центъра на две събития на отстояние едно от друго на стотина метра.

От 18.00 в галерия "Люнион" ще бъдат представени творби на К.Карамфилов под мотото ГРАФИКА И РИСУНКА. В изложбата ще бъдат показани и поетическите шаржове на прочутата пловдивска бохема от сборника "Под седлото на пегаса" от Добромир Тонев.

От 19.00 в „Библиотеката” Недялко Славов след трите си романа от последните години, отново се връща към поезията и ще направи авторов рецитал по нови, непубликувани досега поеми.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…