Актрисата приготвя Чи-Чай и коктейл "Ирменак" в Приятели зад бара

В инициативата “Приятели зад бара” тази неделя от 14:00 часа, ще може да се срещнете с актрисата Ирмена Чичикова. Вдъхновена от последния филм на Иняриту - “Birdman”, тя ще експериментира с пространството, като го превърне в гримьорна - този малък храм на всеки актьор. С известна доза самоирония artnewscafe ще бъде облепено с плакати на актрисата от нейни представления. По рафтовете ще има актьорски книги, а огледалото ще бъде облепено със снимки. Посетители ще могат да си вземат маски с лика на актрисата, както и да си поръчат от нейния Чи-Чай или от коктейл “Ирменак”. Ще слушаме любимата музика на нашумялата актриса от филма “Виктория” на Майя Виткова, както и десете й любими песни от предаването Молескин по Радио Пловдив. Очакват ни още прожекции на късометражни филми и много положително настроение. 

Ирмена Чичикова е актриса на свободна практика. Завършва актьорско майсторство в класа на проф. Маргарита Младенова и проф. Иван Добчев през 2008 година. Професионалният й път минава през Пазарджик, Сливен, Русе и София, където работи напоследък - в Театрална работилница "Сфумато". За първото си представление "Изкуството да смиташ боклука под килима" с режисьор Деси Шпатова получава номинация "Икар" и награда "Аскеер" 2009 за главна женска роля. В последните години се снима активно в киното като има вече три главни роли в пълнометражни филми, сред които "Аз съм Ти" на Петър Попзлатев и "Виктория" на Майя Виткова - първият български филм в селекцията на най-големия фестивал за независимо кино "Сънданс". За ролята си в "Аз съм Ти" Ирмена получава съвместна награда за главна женска роля на фестивала "Златна роза" 2012. Последните месеци шеметно пътува по фестивали из цял свят. 

Инициативата „Приятели зад бара” на artnewscafe има за цел да среща посетителите с интересни личности, които представят заниманията, любимите си напитки, храни и се превръщат в онези бармани, с които можеш да побъбриш на воля.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…