Впечатляващ по своя мащаб, съдържание и участници концерт-спектакъл ще зарадва и вдъхнови ценителите на фолклорната музика у нас в началото на октомври. Името на концерта е „Видима безкрайност“, с участието на победителката в „Гласът на България“ – фолклорната певица Петя Панева.

 

Музикалното събитие ще е на 01.10. 2023 г. от 19:00 ч, на голямата сцена в Дома на културата „Борис Христов“.

 

Продуцент и идеолог на проекта е промоутърската компания Ай Ви Ар Проджект ЕООД. В желанието си да въвлекат ценителите на автентичния фолклор в мистерията на родната музика, ще участват и виртуозните музиканти от оркестър „Гергьовден“ в състав: Васил Денев – гъдулка, Митко Денев – клавир, Ненко Цацев -кавал, Добромир Велев-гъдулка и Радостин Русев – гайда.

 

За доброто настроение и радост за сетивата, ще се погрижат и танцова формация „Тракийски дар“.

 

Билети се разпространяват в мрежата на eventim.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: [email protected]; [email protected]


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…