Семейното представление “Лакомият Кит” и още много игри и изненади за публиката са подготвили актьорите от любимия на пловдивчани, театър “Хенд”.

 

Събитията ще се проведат в следващите три уикенда на открито, в шест от най-популярните парка в града.  Входът е свободен, а началният час е 17.00ч.

Талантливите актьори обещават истинско забавление за малки и големи. С много въображение и усмивка, те отправят и своето послание за по-чист град и природа. 

 

„Лакомият Кит” в парка до вас е представление за най-малките с екологична кауза и шест незабравими срещи с най-веселите герои. Заедно с Лакомия Кит малчуганите ще играят забавни игри, ще се радват на много изненади, ще гледат театър и ще се учат да пазят града чист.

 

“От всички нас зависи да създаваме и поддържаме чисти пространства и прекрасни емоции”, споделят от театър “Хенд”, като си пожелават хубаво време и многобройна публика.

 

Събитията се осъществяват съвместно с ОФ “Пловдив 2019” като част от най-новата програма “Зелена Култура-Зелен Град”.

 

Вижте кога и къде:

 

28.09 Лакомия Кит –  Район Централен, градинката до „Бялото“ – ( между ул. „Янко Сакъзов“ и ул. „Братя Миладинови“)

 

29.09 Лакомия Кит-  Район Северен, Парк „Моливчета“

 

05.10 Лакомия Кит- – Район Западен, Парк „Братска могила“

 

06.10 Лакомия Кит- – Район Централен, Дондукова градина

 

12.10 Лакомия Кит- – Район Северен, бул. „България“, пред „Луксор“

 

13.10 Лакомия Кит- – Район Централен, Цар-Симеонова градина, Виенски павилион

 

Всички събития са с вход свободен

 

Начален час 17ч 

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: [email protected]; [email protected]


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…