Посрещнахме Новата 2016-та, отпразнувахме повечето зимни празници, мина и общонародният Ивановден. Време е да се обогатим с нови знания, още в самото начало на седмицата. Време е за Bee Quiz, в Bee Bop Cafe, всеки понеделник, от 8 и ½ вечерта. Първото издание на популярната игра е тази вечер.

Организаторите от Фантазия без граници и Бий Боп кафе са сигурни, че започнете ли седмицата, използвайки мозъчните си клетки, вероятността да се увеличи трудоспособността ви в следващите дни, неминуемо се повишава.

Водещият - Стефан Лозанов-Лозето, няма нужда от представяне, защото отдавна славата му се разпростира извън пределите на Коматево. 

Въпросите в Bee Quiz-а ще са тематични, от областта на музиката, киното, историята, изкуството, спорта, географията, фолклора, компютрите, химията, биологията etc. Надпреварата е разделена на кръгове, с временни класирания, междинни игри и шотове като награда, за отскок. Победителите си тръгват със страхотна награда. Тя може да увеличи престоя им в клуба, както и веселбата.

Между отделните кръгове – има почивки за наздравици, дискусии, кратки разговори по телефона и споделяне на вицове, посветени на ФК "ЛЕВСКИ". Последното – задължително в присъствието на Лозето.

От време на време, тематиката в Bee Quiz ще бъде основно музикална - за разнообразие и спрямо мястото, на което се провежда състезанието.

Всеки понеделник бъди готов за снимка и докажи, че знаеш повече!

 

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…