След изключително вдъхновяващата и зареждаща първа Вечер за наивници в Пловдив, за радост на всички питащи и чакащи дойде момента да ви поканим на следващата ни среща с уникални хора и истории.

Второто издание на Вечери за наивници ще бъде посветено на хората, чието професионално развитие е свързано с различни видове медии. 

За нас е огромно удоволствие да ви представим:

Иво Дернев - Иво е журналист от 16 години. Започва кариерата си като стажант във в. Марица през 2000г. Става част от светския отдел на пловдивския ежедневник, който по-късно го оглавява. През 2008г. напуска Марица и става кореспондент от Пловдив за кратко съществувалия национален ежедневник Експрес. През 2009г., заедно с Димитър Семков, пускат онлайн медията Под тепето. Пет години по-късно усилията на тандема ражда и платформата за култура и градски живот Капана.бг. 

Ивелина Василева - Ивелина принадлежи към онзи изчезващ вид журналисти в България. Тя е млада, позитивна и търсеща истината, а не просто сензацията в новините, които представя. В началото на своята кариера тя работи като репортер в пловдивската онлайн медия “Под тепето“, а в момента е радиоводещ на предаването PartyZone по радио КАТРА FM.

Валери Драганов e съосновател на проектa Студентската мрежа на България (studentite.bg) – онлайн платформа, която събира всички български студенти на едно място – без значение в кой университет и коя специалност учат. Проектът има за цел да обедини не само студентите, но и всички преподаватели на едно място, за да подобри общуването между тях и да изгради механизмите, необходими за по-пълноценно образование на територията на нашата страна. В STUDENTITE.BG всеки студент може да има свой профил напълно безплатно.

За записване: https://goo.gl/FzbPy 

Дата: 30.06.2016г.

Място: Клуб "Библиотеката"

Начало: 19:00 ч. 

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: [email protected]; [email protected]


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…