На Летен театър Бунарджика ще се проведе Международен музикален фестивал „Надмощие на духа” на 12 и 13 септември. 

Фестивала е традиционен за фондация „Старт, и се провежда за осма поредна година. Участниците в него са хора с физически проблеми, които желаят да намерят своята интеграция чрез изразните средства на музиката.

Фестивалът е  международен, с конкурсен характер, а участниците биват оценявани от професионално жури. Във него взимат участие певци и инструменталисти, които не са ограничени жанрово.

Допуснатите до участие, биват селектирани предварително, като изпращат свой аудио запис, а комисия от доказани имена, определя кои да бъдат допуснати до участие. На сцената на летният театър в град Пловдив ще си дадът среща участници от Русия, и България.

Организаторите имат нужда от помощта на медиите, за да помогнат на талантливите хора с физически проблеми да намерят своето място в културния, и обществен живот на страната ни. Целта им е да се формира една различна обществена нагласа, като се покаже, че физическият проблем всъщност не е пречка за едно пълноценно съществуване и реализация.

Заповядайте на 12 и 13 септември в летния театър на град Пловдив, за да подкрепите талантливите участници в Международния музикален фестивал „Надмощие на духа".

Начало 19.00 часа

Вход свободен

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…