Михалис Хаджиянис идва с голям бенд в Пловдив

Закрита сцена ще бъде издигната на Античния театър за концерта на кипърската звезда от гръцки произход Михалис Хаджиянис.  За шоуто вече се строи специална покрита конструкция с внушителни размери, която ще е изградена допълнително върху съществуващата дървена площадка. В събота, на 9-и юли, огромната покрита сцена ще трябва да побере всички музиканти, които ще свирят заедно с Михалис. Певец и композитор идва у нас в компанията на седем изпълнители от южната ни съседка. Освен на виртуозните изпълнения на акустична китара, под звездите в съботната вечер феновете ще се насладят и на специалното участие на Арети Саита с нейната виола. Зои Пападопулу пък ще наелектризира публиката с магнетичните си вокали. Шоуто ще продължи два часа.

Хаджиянис ще бъде придружаван и от личния си стилист. За всеки от екипа ще има обособена зона в бекстейджа, а изискванията за храната са продуктите да са специфични за региона и да произхождат от местни производители. Цялата група ще пристигне в София, а след това ще прекара няколко дни в града на тепетата.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…