Сайтът е предназначен не само за крайните потребители, но и за артистите

MyHandmade.bg e новият пловдивски сайт за ръчно изработени стоки, амбициран да отговори на световната тенденция в подкрепа на тези специфични продукти и да създаде общество на хората, които ги търсят и предлагат. Все по-разрастващата се хендмейд култура и уважение към труда и майсторството на творци, работещи с ръце и сърце провокира създателите на проекта да създадат най-големия онлайн хендмейд базар в страната, където може да откриете точния продукт от любимия си артист бързо, лесно и без излишно търсене. MyHandmade.bg работи с най-изявените хендмейд творци в страната и дава възможност на потребителите да избират измежду хиляди ръчно изработени артикули.

За разлика от други подобни платформи, в MyHandmade.bg няма ограничения за това кой, как и колко продукта може да предложи за продажба в своя профил, стига да са ръчно изработени. Всички артикули са групирани в категории и подгрупи, което улеснява навигацията на потребителите, бързото достигане до новите продукти на любими творци и откриването на нови интересни артикули от непознати имена. MyHandmade.bg работи с някои от най-големите хендмейд събития в България и работи постоянно по обновяването на асортимента и включването най-интересните и добри български творци в тази област.

Регистрацията в MyHandmade.bg е напълно безплатна за всички. Целта на платформата е да служи като директен посредник между тези, които търсят и тези, които предлагат ръчно изработени стоки, артикули, крафт материали, био храни, био козметика и други  подобни продукти. Целта на платформата е не просто да посредничи в продажбите, а да изгради едно цяло ново потребителско съдържание, което да направи пазаруването на хендмейд неща цяло изживяване. Освен всичко друго, MyHandmade.bg планира да участва и да си партнира с различни инициативи, фестивали и базари. 

Следете нашата страница във Facebook за ежедневни обяви и повече информация за всеки артист и се абонирайте за нашия профил в YouTube, за да получавате кратки видеоклипове за работата на най-добрите творци на ръчно изработени артикули в България.

Следвайте MyHandmade.bg в социалните мрежи:

Facebook – https://www.facebook.com/MyHandmade.bg/

YouTube – https://www.youtube.com/channel/UCCsdgeNBStps5N5NY42jVfw 

 

1 comment

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…