Честват рождения ден на маестрото

Смешни истории с Кольо К. Така близките на покойния художник ще отбележат рождения му ден днес. Приятели на Карамфилов се събират в галерия U P.A.R.K., за да се посмеят със спомените за маестрото между великолепните му платна. Всеки ще разкаже незабравим весел миг от приятелството си с Кольо, ще се пият любимите му питиета, ще слушат неговата музика. За това ще се погрижи Петър Салчев и джаз бенда му. Музикантите са подготвили репертоар, който включва само най-специалните парчета от живота на големия творец. Ще се веселим с Кольо. Е, ще ни липсва, разбира се, но само физически. Защото той реално не ни е напускал. Тук си е, сред нас. Довечера ще разберете колко е жив всъщност, обясниха организаторите на събитието.  

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…