В Академията за музикално, танцово и изобразително изкуство ще се проведе церемонията по тържественото връчване на дипломите за висше образование на випуск 2016. Събитието ще се състои утре, 17-ти декемвтри, от 11 часа в концертна зала-АМТИИ.

Абсолвенти от 11 бакалавърски и 20 магистърски програми ще излязат на сцената в ритуални тоги, шапки и шалове, за да получат своите дипломи, като редът на връчванeто им ще започне с пълните отличници от курса на обучение, държавните изпити и общия бал от дипломата.

Тази година по време на церемонията ще бъде представено и осветено новото знаме на академията, а от името на съвета на настоятелите на АМТИИ ще бъде връчена награда на студент с изключителни постижения по време на следването.

На тържеството са поканени кметът на Пловдив Иван Тотев, пловдивският митрополит Николай, председателят на бюджетната комисия на Народното събрание Менда Стоянова, много бивши преподаватели и възпитаници на АМТИИ,  хора на изкуството и духа от Пловдив и страната.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: [email protected]; [email protected]


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…