Петър Савов и Памела Радева прекараха първите часове от новата година на открито, за да запазят моментите в красиви кадри

Петър Савов е вече добре познато име във фотографските среди. Той започва да се занимава с изкуството през погледа на обектива преди години и е чест гост на града под тепетата. Много от красивите панорамни снимки на Пловдив са именно негово дело, а този път фотографът прекара новогодишната нощ на Небет тебе, за да може да улови красивите мигове на празничен Пловдив.

Този път, Савов бе придружен от прекрасната си половинка, Памела Радева, която от известно време насам все по-често започна да публикува красиви кадри, вдъхновена от работата на Петър.

Снимка: Паменла Радева

Днес ви представяме няколко красиви кадри, които двамата са направили както в първите минути на 2017-та, така и в края на първия ден от годината. Снимките са топли и меки и няма как да не ви накарат да се усмихнете : )

Още от работата на Петър Савов можете да видите в личнат аму фейсбук страница Peter Savov Photography.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: [email protected]; [email protected]


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…