Предпразничното настроение завладя и Дома на културата

Пъстроцветна украса надвисна над главите на посетителите в Дома на културата. Фоайето на „Борис Христов“ бе обагрено заради предстоящите празници, а почти еднометрови яйца, боядисани и изрисувани по най-различни и чудати начини внасят настроение в културната сграда. Едноцветни, украсени с точни или звездички – големите яйца привличат вниманието на всеки, който влезе в сградата.

Малки  яйца също бяха окачени по тавана на фоайето, оформяйки пъстри и нетипични букети. По 10-тина яйца, боядисани и изрисувани по традиционни методи и техники, са вързани с панделки, което също допринесе за цветното, великденско настроение. Между всички символи на предстоящите празници са поставени и големи хартиени цвята в бяло, жълто и розово.

 

Цялата великденска украса във фоайето на Дома на културата е окачена върху специално опънати за целта метални телове. Самите декорации са изработени от хартия, стиропор и празни яйчени черупки, така че посетителите на „Борис Христов“ могат да бъдат спокойни за безопасността си. 

Image Gallery

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…