Актрисата като Многоръкия Шива в ролята си на барман

Иво Дернев

Ирмена Чичикова е изключителна с всяка роля, която приеме. Демонстрира го вчера, влязла в кожата на барман в artnewscafe. Актрисата превърна заведението в своя импровизирана гримьорна, в която прие всеки, пожелал да опита от коктейла й Ирменак или тайния й Чи-Чай. Бе като Многоръкия Шива- с едната ръка правеше еспресо, с другата сервираше домашен кекс или отваряше бира. Зад бара сякаш имаше не една, а десет Ирмени, в буквален и преносен смисъл. Маски с нейния лик светеха върху лицата на много от клиентите в Арта, които бяха публика, консуматор, но и партньор на Чичикова на импровизираната бар- сцена. Говореше се за театър, кино и музика. Ирмена бе разлепила в заведението афиши от постановките с нейно участие и лентите, в които се е снимала. Като в центъра на всичко бе филмът Виктория, който според критици е БГ кино събитието за тази година. Припомняме, че творбата на режисьора Майя Виткова с Чичикова в една от главните роли, бе с премиера на фестивала за независимо кино в Сънданс, но бе пренебрегната в спорната надпревара за български представител на Оскарите.

Актрисата бе изненадана от фенки, които минаха да й поднесат цветя. Както и от колеги от театъра, които се отбиха за по един или няколко Ирменака. Кулисите паднаха чак към 21 часа, когато красивия спектакъл на Ирмена Чичикова приключи с последен коктейл и бурните аплаузи на публиката.

2 comments

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: [email protected]; [email protected]


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…