KAVARNA ROCK 2016 НА 01, 02 И 03 ЮЛИ

По време на финалния ден на Kavarna Rock 2015 бяха обявени датите за фестивала през 2016-та 

12 000 души посетиха десетото юбилейно издание на Kavarna Rock, приключило снощи с Twisted Sister. Финалът на феста донесе най-добрата новина, която феновете могат да очакват, а именно обявяването на датите за 2016-та. Догодина почитателите на рока ще се съберат отново със страхотни музиканти, с които да се забавляват на 1, 2 и 3 юли. Организаторите ще отправят отново специално предложение за най-верните посетители на събитието, предлагайки промоционална цена за първите 1000 закупени билета, които ще бъдат пуснати в продажба още днес на цена от 70 лева. 

Десетата година на Kavarna Rock завърши с шоу от световна величина с групи като Twisted Sister, Whithin Temptation, Hammerfall и Unisonic. След невероятното изпълнение на Whithin Temptation в събота вечер, в неделя фестът завърши с достоен финал в присъствието на 12 000 фена, които изпяха култовите парчета на Twisted Sister заедно с вокала на бандата Дий Шнайдер. 

Една от големите възможности, които фестът предостави, беше срещата с Майкъл Киске – настоящ вокалист на Unisonic, който направи своето първо изпълнение в България на по време на Kavarna Rock. „Това е една от много много хубавите вечери, каквито не сме имали от много време насам. За такъв купон сме тук заедно с Twisted Sister, Candlemass и UFO!“, изрази възторга си вокалистът на Hammerfall Юаким Канс.  Една от групите със сериозна история зад гърба си - UFO предизвика хиляди усмивки с големите хитове, които нареждат британската рок банда в класациите на всички времена. Candlemass, Delain и Kamelot успяха да заредят с настроение хилядите почитатели на рок и метъл музиката, превръщайки всяко парче в минути от музикалната история на Kavarna Rock.

Цените на билетите за Kavarna Rock 2016 са:

70 лева – 1000 билета на „зелено“ – до изчерпване на количеството

Билетите могат да бъдат намерени в мрежата на EVENTIM и TICKETPORTAL в цялата страната: PICCADILLY, Office1Superstore, OMV, TECHNOMARKET, TECHNOPOLIS, магазини НА ТЪМНО, USIT COLORS, книжарници Booktrading, НДК, Книжен център Greenwich, Мюзик център – Пловдив и др., както и онлайн на www.eventim.bg и www.ticketportal.bg 

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: [email protected]; [email protected]


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…