На разходка из част от локациите на One Design Week

На кратък тур из локациите на One Design Week бяха разведени пловдивчани. В диаметър няма и километър бяха показани десетина локации, сред които и базите на двата от най-големите проекти във фестивала – Освети ме и Вишеград, за които КАПАНА.БГ вече ви разказа. Как един двор с трева до гърдите ще се превърне в Лятно кино. Как щорите на забравени сгради ще се вдигнат триумфално, за да бъдат показани над 30-те локации с проектите на световните и наши дизайнери. Загреб, Христо Дюкмеджиев и Магура са само част от улиците в Капана, които приютяват  One Design Week. Надничайки в пространствата попаднахме на изключителни гледки – хората работят трескаво, дървета, пораснали вътре и закичени мартенички навсякъде. Всичко обещава едни невероятни и доста изненадващи десет дена за Пловдив и живота в Капана.  Които започват официално този петък. Да ни е честито!

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…