Първото пиво на култовия бар заля Капана и предизвика сетивата

Дебютното пиво на бар „Котка и Мишка” предизвика истинска истерия в Капана снощи. Премиерата на двата вида кехлибарен еликсир с марката на биреното заведение премина при изключителен интерес от страна на ценителите. Десетки се наредиха на опашка пред барманите, за да опитат от течността, скрита зад двата вида етикета и да разгадаят тайните й.
Двете бири на „Котка и Мишка” са напълно различни като вкус, аромат, цвят, плътност и нрав. Едната е класически ейл с къпини. В него са използвани натурални плодове и съставки, а питието стана любимо на дамите в премиерната вечер на първата варка на заведението. Втората бира е мътен и див като темперамент червен ейл с шипки. Той стана фаворит на господата край бара.

В рамките на събитието се проведе игра с карти, които осигуриха бирени подаръци на много от присъстващите- бутилки с пиво „Котка и Мишка” и дизайнерските чаши с логото на едноименното заведение.

Първата варка на „Котка и Мишка” заля Капана и започна да се изчерпва още с пенливата премиера. От клуба обаче обещаха, че няма да спрат с изненадите и скоро ще имат наливна бира със същите вкусове, както и ново количество бутилирана. А вече се разработва и нов вид пиво.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: [email protected]; [email protected]


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…