Стая за игри ще ви накара да преживеете едно истинско приключение само за 60 минути

Какво означава една история да бъде интересна? Питаме ви наистина. Помните ли вълнуващите приказки и приключенията на героите в тях от вашето детство? Кое беше онова нещо, което ви грабваше от самото начало и слушахте вашата баба, майка или преподавателка да ви разказва истории за принцове, принцеси, пират и разбойници? Е, може би всеки от вас ще отговори по различен начин, но едно е всеобщо – всички обичаме интересните случки.

А замисляли ли сте се някога, че можете да бъдете част от такава? Това, че не сте на 5, а 35 например, нищо не означава. Ново място в Пловдив ви предизвиква да направите точно това! Вместо да прекарате деня или вечерта си скучаейки, хванете няколко приятели под ръка и отидете на пътешествие, за което трябва да прекосите няколко морета и да се озовете в изоставена капитанска каюта, но същевременно се намира в центъра на Пловдив. Да, това е напълно възможно!

Нова стая със загадки отвори врати на ул. „11-ти август“. Тя се нарича Mental Gap и ще ви зашемети с хитрините и тайните, които са скрити в нея. Но нека започнем отначало – това е пиратската каюта на капитана, който е безследно изчезнал. Вие имате на разположение 60 минути, за да разгадаете няколко загадки от различно естество. За някои ще ви трябва логично мислене, за други – сръчни ръце, а за трети – просто да бъдете достатъчно наблюдателни. В стаята могат да влязат отбори, състоящи се между 2-ма и 5-ма души, като задачата си остава същата – да успеете да излезете и разберете какво се е случило с капитана на вашия кораб.

Освен пиратските приключения, които ви очакват, хубавото на Mental Gap е, че има и версия за деца. Не, това не означава, че играта е елементарна, просто е различна и е напълно възможно ако сте загубили детското си аз, дори възрастен човек да не може да излезе от нея. 

 

Общо взето, събирайте компанията и хуквайте към Mental Gap, вместо да скучаете в някоя делнична вечер или да се жалвате колко тъпа е неделята. Разгледайте повече за самата стаята, контакти и резервации в самия сайт - http://mentalgap.bg/

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: [email protected]; [email protected]


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…