Външното устройство ще е в помощ на малчуганите с увреждания

Екипът ни изказва специални благодарности на 11-годишния Дарин

Таня Грозданова

Децата от дома за социални услуги "Олга Скобелева" в Пловдив отново влагат личен  труд и време в благородна кауза. Момчетата и момичетата са творили близо 2 месеца и със собствените си ръце са изработили красиви мартенички. Червено-белите усукани конци – символ на здраве и възобновяване на природата, се  продават с цел набиране на средства.

Събраната сума ще подпомогне закупуването и монтирането на външен асансьор за старата сграда на бул.“Марица – Юг“. Подемното устройство ще осигури свободен достъп на трудно подвижните децата до всички специалисти, които предлага центъра за социални услуги.

Благотворителният базар е подвижен, ще се мести на различни локации. Той бе открит днес преди обяд в кметството на район „Централен“ и последователно ще обиколи администрациите и на останалите 5 района в Пловдив. По традиция базарът гостува и на февруарските сесии на Общински съвет, а такава има в четвъртък – 17-ти.      

Екипът ни изказва специални благодарности на 11-годишния Дарин, който ни консултира и обслужи професионално. Освен това малкият мъж ни разказа подробно как се правят мартенички. Дарин отпарви поздрав към пловдивчани със стихотворението на Джани Родари "Продавач на надежда". Пожелаваме му да сбъдане мечтата си да стане професионален футболист и да надмине постигнатото от любимеца си Роналдо.

2 comments

  • Comment Link Kúpiť genoxal online ľahko Kúpiť genoxal online ľahko Юни 10, 2024

    Hey there just wanted to give you a brief heads up and let you know a few
    of the images aren't loading properly. I'm not sure
    why but I think its a linking issue. I've tried it in two
    different web browsers and both show the same results.

  • Comment Link online apotheek voor neurontin in België online apotheek voor neurontin in België Мар 28, 2024

    Amazing! This blog looks exactly like my old one!

    It's on a completely different topic but it has pretty much
    the same layout and design. Excellent choice of colors!

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: [email protected]; [email protected]


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…