"Кънтри" се разказва за музикантите на път. За това как музиката се превръща в муза

Пловдивската рок група Антифриз е добре известна както на града, така и в останалата част от България. Най-популярните им парчета са с култовите имена "На село", "Сър Стенли Ройс" и "БГ мома". Момчетата работят все по-усърдно по кариерата си. Вчера в рок клуб Полинеро се засне видеото към новият им сингъл "Кънтри", който се очаква да излезе в интернет пространствата най-късно до два месеца. Снимките продължиха почти десет часа, но бяха изпълнени с веселие, смях, позитивни емоции и много разкрепостеност. Типично в техен стил, заложиха на забавен сюжет, който да отговаря поне до някъде на текста на песента. Тя се разказва за музикантите на път. За това как е достатъчна една кола, няколко инструмента и много любов, за да създаваш музика, която неусетно се превръща в муза. Държат да се забавляват, но и както каза вокала Велизар, да са конкуренция на Пайнер индустрията. 

Това е първият им наистина сериозен проект, за който са събрали професионален екип. Режисьор на клипа е Давид Вълканов. Оператор Денислав Николов. Двамата са колеги от години и заедно са всели участие в снимките на филма "Непобедимите". Сценарист и гримьор е Изабела Манолова -Izzy Page. Главните роли бяха поверени на вокалиста на The pomorians, Янко Бреков - Бръснаря, актрисите Мариа Миради и Паулина Гегова, студентката Йоана Узунова и коафьорът Валентина Шопова. Освен тях, се включиха и много ентусиасти, дошли специално, за да подкрепят групата. Музикантите са изключително благодарни на всички, които подпомогнаха за каузата и реализацията на клипа. Очакват с нетърпение крайния резултат и се надяват хората да харесат творението им. Ние също тръпнем в очакване!

1 comment

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: [email protected]; [email protected]


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…