Фенове на Флойд пишат на кмета, искат Гилмор на Античния

Фотоколаж: Артин Шахбазян

„The dark side of TEPE”. Така се казва мечтата на Артин Шахбазян за сакралната 2019г. Той и ред други фенове на Пинк Флойд се размечтаха голямото музикално събитие в годината, когато Пловдив ще е Европейска столица на културата, да бъде живо изпълнение на Дейвид Гилмор или Роджър Уотърс на Античния театър. А защо не и двамата, ЗАЕДНО, на древната сцена. Меломаните вече пишат на кмета Иван Тотев с предложение да се работи именно в тази посока. Те допълнително се размечтаха след новината, че София Мюзик Ентърпрайсис е сред одобрените на първата сесия за финансиране на „Пловдив 2019”, като ще получат от фондацията 2 милиона лева, при общ бюджет за проекта им Plovdiv Music Festival е близо 11,5 милиона. Именно най-голямата промоутърска компания у нас докара преди 3 години Роджър Уотърс в България с изумителното шоу „Стената”. С появата на СМЕ в играта можем да очакваме всичко.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: [email protected]; [email protected]


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…