Българската хардкор банда разтресе паветата под краката си

Първата вечер на Капана фест бе особено успешна за рок сцената в артистичния квартал. Няколко групи се качиха една след друга на изградената специално за случая сцена, а хедлайнери бяха българските машини на родния хардкор – Last Hope.

Преди тях, за да подгреят публиката, ни гостуваха румънците от RoadkillSoda, които вдъхнаха живот на притихналата в очакване публика. Веднага след тях се появи и американската банда House of Broken Promises, които забиха жестоко пред клуб No Sense. 

Момчетата от Last Hope, обаче, тотално побъркаха публиката и към нея се присъединиха дори гости на страната ни, които не са чак такива почитатели на тежката музика. Стотици се събраха пред сцената, пеейки с цяло гърло парчетата от предпоследния албум на бандата. Музикантите представиха и няколко от най-новите и парчета. Те издадоха дългоочаквания си албум „More Than Ever” през май тази година и не случайно са една от най-пътуващите български банди по света. Стилът им вече е познат на широката публика, която е привърженик на кор звученето, а почитателите им отдавна надхвърлиха границите на България и изобщо Европа.

Под мощните звуци на китари и барабани се завихри мощно пого, а малко по-късно, под призива на вокала, „танцуващите” се завъртяха в кръг, за да си припомнят как са го правели едно време.

Концертът определено бе запомнящ се, а на финала бандата засне многобройната публика, която се събра, за да чуе своите любимци. 

Концертите продължават и тази вечер, когато на рок сцената ще можете да чуете алтернативните Faded Square и NU/ANCE, украинските Sinoptik, а на финала на рок вечеринката ще излязат Panican Whyasker.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: [email protected]; [email protected]


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…