Един от ъглите на творческия квартал се изпъстри от лалета, рози и хризантеми

 

По-пролетно ни е от всякога на ул. „Христо Дюкмеджиев“, и причината за това със сигурност не е слънцето, защото днес се е скрило. Нещо много по-цветно и весело озари деня ни – нов цветарски магазин уютно се настани върху павираната улица.

Само за три дни, флористът Владислав Христов и собственикът Боби Виденов преобразиха помещението, което сега е озарено от венчелистчетата на различни цветя. Преди това, мястото беше магазин за дрехи, но двамата мъже му вдъхнаха нов живот и цветен аромат се разнесе из улицата.

Различни по цвят лалета ще ви напомнят за прииждащата пролет още с преминаването ви по улицата. Подредено е толкова изкусно, че едва ли бихте устояли да не прекрачите прага, особено ако сте любител на живите растения. Чудесни икебани са поставени на самата витрина на магазина и артистично са оградени от бели ретро рамки на картини. Розите, подредени по цвят, грижливо са поместени в канти, допиращи се една до друга и създават усещането за истинска райска градина, от която едва ли бихте поискали да си тръгнете.

Върху стените са поставени големи огледала, които умножават красотата, която ще видите, пристъпвайки вътре. Няма как да не споменем и черния велосипед, който е чудено решение за интериорния дизайн. Върху него са наредени бели хризантеми, а над тях, в цветни кашпи, орхидеи радват окото на млади и стари.

Дори пространството пред самия магазин е артистично подредено. Има поставен мъх по паветата, който обгражда противопожарния кран намиращ се отпред, както и една от уличните лампи. А по зелената настилка са защипани малки дървени щипчици, които няма как да не ви усмихнат. Жива красота! Подарете си пролет ако минавате по улицата, усмивките никога не са излишни!

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…