Преустановиха дейностите в полуразрушената сграда

Дейностите по събарянето на тютюневия склад „Ориента”, паметник на културата според документите на МК, бяха преустановени официално тази сутрин. Далеч по-оборудвани строителни работници от бригадите в предните дни, с каски и нови униформи за пред телевизиите, поставиха заграждения около сградата на улица „Одрин”. Тежки машини вече няма, но граждани продължават да съблюдават целия процес там, за да не се случи нещо непредвидено. Собствениците упорито продължават да се крият и мълчат. Главният архитект Румен Русев също  продължава да е „Ни чул, ни видял, ни разбрал”, при положение, че цялата документация през 2010г. е минала през него.

Очаквайте подробности

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…