Партито на новата българска бира Hills върви с пълна сила. Парата, която се издига от доброто настроение е перфектна за лежерния съботен ден, в който хората излизат на разходка. Новата бира Hills впечатлява всички с лек и пивък вкус. Въпрос на предпочитание е дали ще си вземете вайс или пилс.

Pop up party-то е гостоприемно и отворено за всички, а за музиката се грижи DJ Skill и Fukko, добре познати на пловдивчани с професионализъм и хубави ритми. Точно в 18:00, Марица Браз Бенд ще се качат на импровизираната сцена, за да ни залеят с още доза музика.

 

Самите създатели и пивовари на Hills също са на партито, за да си поприказват с всеки любопитен посетител, опитал тяхното творение. Освен всичко, ще се раздават и награди за късметлиите, но дори и без тях, настроението е гарантирано. Мястото е ул. „Константин Стоилов” 34 – паркинга, който доказва, че в последните топли дни, отворените пространства са най-добрите. 

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: [email protected]; [email protected]


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…