Вечните български хитове от култовата формация „Фондацията“ ни върнаха в златните години на родната музика

Хоро се изви във вътрешността на фонтана пред Общината

Дойде и дългоочакваната Нова година. 2017-та пристигна празнично, с надеждата да остави лошите спомени зад гърба ни. 2016-та беше изпълнена с много трудности, загуби и разрушения, но пловдивчани са готови за нещо ново и по-добро. За прераждане, а прераждането е празник, който се отбелязва с веселие и  много музика.

Снощи площадът пред Общината беше изпълнен от стотици граждани, които задружно и без предразсъдъци се забавляваха. Сред плеадата от изпълнителите, които се качиха на сцената бяха Джон Стийл, Дуги Уайт, малката Лидия и Фондацията. Разбира се когато удари полунощ не се пропусна красива заря и извиващо се по Главната хоро, на което се хващаха малки и големи, познати и непознати. Настроението беше в своя апогей, а усмивки озаряваха стотиците лица.

Работата на полицията също беше лека, защото проблеми и вандализъм нямаше. Изглежда всеки беше твърде зает да е щастлив, за да прави пакости, а учудващо пиратките бяха в минимални количества, поне на центъра. Студът също не попречи на празника. Екипирани с топли дрехи, хората изкараха на площада до последно, без да позволят на температурите да ги сломят. Празничната атмосфера беше завладяла сърцата на присъстващите, пръснали се по различните краища на улиците.

Колкото до самият концерт – той беше на ниво, а изпълненията на вечните български хитове от култовата формация „Фондацията“ ни върнаха в златните години на родната музика.

Пожелаваме ви прекрасна нова година, изпълнена с много щастие и позитивизъм. 

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: [email protected]; [email protected]


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…