Страшно ще стане в нощта на 31 октомври в Bally club. В петъчната вечер клубът ще бъде завладян от множество страшни
герои, а и не само. В нощта на Хелоуин всеки може да избере като кой свой любимец да се премени. Дали ще е Джеймс Бонд, Върколак или приказен герой всеки сам решава. Дамите, разбира се, могат да заложат и на нещо много секси, което никога не излиза от мода, било то празник или не. Извънземното настроение ще вдига Electriksoul, който няма да остави маскираните гости да скучаят и за секунда. Ако сте решили да изгоните злите духове, мястото е Bally club. Единственото, които се иска е да скочите в нечия чужда кожа и да се забавлявате. Куверт не ви е необходим и затова импровизациите са напълно позволени.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…